["EXISTS (SELECT 1 FROM `modx_tagger_tag_resources` r WHERE r.tag IN (479) AND r.resource = modResource.id)"]

Score zondag 15 januari 2017

Score

Inhoud zondag 15 januari 2017

De kerstkalkoen is verteerd, de nieuwjaarskater ook. De ATV-sportredactie is er weer helemaal klaar voor met dit weekend meteen weer een pak topsport in petto. Natuurlijk volgen we Antwerp naar Cercle Brugge. De West-Vlamingen leggen hun allerlaatste troefkaarten op tafel, terwijl Antwerp na de winst tegen Roeselare weer mag dromen. Winst tegen die andere West-Vlaamse club en The Great Old spreekt een hartig woordje mee in de titeldebatten. Beerschot Wilrijk gaat tegen Dender op zoek naar een negende overwinning op rij. En ook in de Tweede Amateurliga staat een Antwerpse club op kop, Berchem. Geel-zwart krijgt Tempo Overijse over de vloer.

In het basketbal zijn de Antwerp Giants een weekendje vrij. We volgen daarom de leider in de tweede klasse, Gembo. Zij spelen een derby tegen Ekeren.

In Score geven we graag ook een platform aan de minder bekende sporten. We trekken daarom naar het waterpolo, waar Antwerpen het goed doet met een tweede plaats. Tot slot krijgt u van Sjoert ook nog volleybal (Antwerpen – Waremme), futsal (Malle-Beerse – FT Antwerpen) en korfbal (Kwik – AKC).

Bij Score zit u op de eerste rij voor een overzicht van de hoogtepunten in de Antwerpse sportwereld. Elk weekend volgen we voor u de belangrijkste matchen. Antwerp, Beerschot Wilrijk, Antwerp Giants… u hoeft er niets van te missen. Maar ook kleinere clubs en sporten worden in de kijker geplaatst. Zo gebracht dat het lijkt alsof u zelf langs de lijn zit. Score ziet u elke zondagavond na het nieuws.

 
lees meer
Scoren op Zondag
  • «
  • Meer afleveringen