Smaakmakkers : Cassolet van worst met ansjovis

Cassolet van worst met ansjovis

Bereidingswijze

De worsten grillen, ondertussen fijngesneden ui aanstoven met look, ansjovis, samengebonden tijm en laurier. Voeg de fijngesneden tomaten toe en het gezeefde tomatensap. Voeg hierbij de geweekte bonen en leg hierboven op de gegrilde worst. Laat het geheel zachtjes garen gedurende 1 uur onder deksel. Afwerken met fijngesneden salie en serveren met brood en olijfolie.

Wat hebben we hiervoor nodig? (4 personen)

• 4 grote varkensworsten (bereid door Luc de Laet)
• 2 uien
• 2 tenen look
• Blikje ansjovis
• Tijm
• Laurier
• 4 tomaten
• 1 l gezeefde tomaten
• 1 blik witte bonen of vers geweekte in maagzout
• Salie
• 4 sneden brood
• Olijfolie

Wijn:

Llavors rood

Websites partners:

www.wijnhandeldekok.com

www.delaet-vanhaver.com

www.thebutchersson.be

www.alvo.be

www.boretti.be

www.toyota.be

www.lavinyeta.es

 
lees meer