Smaakmakkers : Rollade van lamsvlees

Rollade van lamsvlees

Bereidingswijze

Rollade kruiden met rozemarijn en insmeren met olijfolie. Rosé grillen op de BBQ. Spekjes bakken en gekookte linzen hieraan toevoegen. Alles mooi opschudden en blussen met cabernet sauvignon azijn. Afwerken met gebakken broodcroutons en geitenkaas.

Vinaigrette: limoenpartjes, ansjovis, kappertjes mengen met de olijfolie, afwerken met platte peterselie. Op smaak brengen met zout en chilipoeder.

Wat hebben we hiervoor nodig? (4 personen)

• 800g lamsrollade gemaakt door Luc de Laet (rol van de buik en rug)
• Rozemarijn
• Olijfolie
• 200g gerookt spek
• 500g linzen (gekookt)
• Cabernet sauvignonazijn op smaak
• Gebakken broodcroutons
• 100g Geitenkaas
• 1 limoen
• Klein blikje ansjovis
• Scheutje balsamico
• 200ml olijfolie
• Snuifje chilipoeder
• Zout
• Platte peterselie
• Kappertjes
• Fijne schanullen

Wijn: Puntiapart

Websites partners:

www.wijnhandeldekok.com

www.delaet-vanhaver.com

www.thebutchersson.be

www.alvo.be

www.boretti.be

www.toyota.be

www.lavinyeta.es

 
lees meer