Smaakmakkers : Tartaar van rundsvlees met ansjovis

Tartaar van rundsvlees met ansjovis

Bereidingswijze

Tartaar versnijden (fijnhakken). Mayonaise mixen met de ansjovissen en hiermee het vlees op smaak brengen. Afwerken met bieslook. Boter smelten met geperste look en hierin de slakken opwarmen. De tartaar van het vlees op het bord dresseren. Afwerken met warme slakken en mooie ansjovisfilets en fijn gesneden lenteui. Het brood toasten, insmeren met look en besprenkelen met olijfolie en zout.

Wat hebben we hiervoor nodig? (4 personen)

• 600g rundsvlees
• 200g mayonaise
• 1 blikje ansjovis
• Bieslook
• Boter
• 2 tenen look
• 12 wijngaardslakken
• 12 mooie ansjovissen
• Olijfolie
• Zout
• Lenteui
• 4 sneden brood

Wijn:

Microvins Carignan white

Websites partners:

www.wijnhandeldekok.com

www.delaet-vanhaver.com

www.thebutchersson.be

www.alvo.be

www.boretti.be

www.toyota.be

www.lavinyeta.es

 
lees meer