Antwerpse Curling Cup

ATV en Aspen Bocadero dagen je uit op het ijs!

Na het succes van vorig jaar stellen ATV & Aspen Bocadero de tweede editie voor van de leukste wedstrijd op het ijs: de Antwerpse Curling Cup.

We vliegen er meteen in met een knockout wedstrijd waarin 128 ploegen de strijd aangaan tijdens de kerstvakantie. De tweede week van januari nemen 64 teams het tegen elkaar op, de 32 winnaars kunnen  zich plaatsen voor de finaledag op 20 januari. Dan spelen de 15 beste ploegen en de winnaar van vorig jaar ‘Ice Ice Baby’ tegen elkaar. En wie weet neemt jouw ploeg dit jaar de wisselbeker van de Antwerpse Curling Cup mee naar huis!

Curling is vergelijkbaar met petanque, maar wordt gespeeld op ijs met zware stenen in plaats van metalen ballen. Ben je geen sportfanaat? Dat is gelukkig geen probleem. Het is een zeer toegankelijke sport voor jong & oud, sportief of minder sportief. Bovendien krijgen alle teams een initiatie van 15 minuten bij elk uur curling en de mogelijkheid om een uurtje te komen oefenen tijdens de week tussen 16u en 18u. 

Zin om met vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan te gaan? Stel een team samen van 4 tot 6 personen en schrijf je hier in voor deze leuke sportieve wedstrijd. Je hoeft enkel gemakkelijke kledij aan te trekken en stevig schoeisel. De prijs per team is €80. Succes!