ATV-reis naar de Champagne

Ga met ATV en Reizen Lauwers naar de Champagnestreek!

Van 17 tot en met 19 mei ontdekken we de Champagnestreek en al zijn troeven.

Dag 1 • België - Reims - Epernay

Voor de middag rijden we richting champagnemetropool Reims. Deze “Ville d’Art” vereert ons met zijn schitterende kathedraal, het Palais du Tau, Place Royale, enz. We maken een korte stadswandeling. Na de middag bezoeken we de beroemde basiliek St-Rémi. Aansluitend maken we een toeristische rit richting Epernay. We brengen er een facultatief bezoek aan de kelders van Champagne Mercier (± € 13 pp).

Dag 2 • Epernay - Troyes

Deze voormiddag rijden we naar Troyes, een heel aantrekkelijke stad door de vele historische gebouwen. De kathedraal St.-Pierre et St.-Paul is een mooi voorbeeld van de gotische kunst in de Champagnestreek. Uiteraard bewonderen we ook de mooie vakwerkhuizen in de oude straatjes van Troyes en genieten van wat vrije tijd. Nadien rijden we richting Cumières voor een facultatief bezoek aan de kelders van Vadin Plateau (± € 7,5 pp).

Dag 3 • Hautvillers - België

In de ochtend bezoeken we het typisch Champagnedorp Hautvillers. Hier toverde Dom Pérignon het wonderlijke vocht Champagne ter wereld. Aansluitend rijden we naar Cumières voor een facultatief bezoek aan de kelders van het huis G. Tribaut (± € 13 pp). Na de middag rijden we langs de Avenue de Champagne, die terecht de Champs-Elysées van Epernay genoemd wordt. Aansluitend keren we terug naar België.

Wil jij graag 3 dagen letterlijk en figuurlijk proeven van de Champagne? Dat kan voor slechts €179 per persoon! Voor deze prijs geniet je van vervoer, ATV-begeleiding en 2 overnachtingen inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie.