ATV Vertellingen 2018


 

De zomer komt eraan en dat betekent dat ook De Vertellingen in zicht zijn! Geniet elke maandag van een gratis voorstelling op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Stadsbrouwerij De Koninck trakteert naar goede gewoonte op een heerlijk biertje. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt een uurtje.

Wil je er graag bij zijn? Noteer alvast volgende data in je agenda:

JULI

 • 2 juli: Johan Petit in Merksem 

  Buitenlocatie: Gemeentepark Roosendael 

  Binnenlocatie: De Volkslust, Van Heybeeckstraat 26

 • 9 juli: Nigel Williams in Hemiksem

  Buitenlocatie:  Sint - Bernardusabdij

  Binnenlocatie: Depot Deluxe, Nijverheidstraat 27 

 • 16 juli: Nele Goossens in Kalmthout

  Buitenlocatie: Arboretum Kalmthout

  Binnenlocatie: De Markgraaf, Kastanjedreef 59

 • 23 juli: Bas Birker in Zoersel 

  Buitenlocatie: Park Halle-Hof

  Binnenlocatie: Kapel, Handelslei 167

 • 30 juli: Veerle Malschaert in Stabroek

  Buitenlocatie: Grasplein Gemeentehuis, Dorpstraat 99

  Binnenlocatie: Zaal Moorland, Sportweg 1

   

AUGUSTUS

 • 6 aug: Nigel Williams in Rumst 

  Buitenlocatie: Park 's Herenbeemden

  Binnenlocatie: Sportschuur, Processieweg 4

 • 13 aug: Raf Coppens in Brecht 

  Buitenlocatie: Gemeentepark

  Binnenlocatie: GC Jan vander Noot, Mudaeusstraat 9

 • 20 aug: Johan Petit in Lint 

  Buitenlocatie: Gemeentepark

  Binnenlocatie: OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25

 • 27 aug: Thomas Smith in Kapellen [NIEUWE LOCATIE!]

  Buitenlocatie: Gemeentepark, Dorpsstraat

  Binnenlocatie: ’t bruggeske, Hoevensebaan 12/2

 

                                          EXTRA VERTELLING!

 • 3 septAlex Agnew in Wilrijk!

  Buitenlocatie: Park Steytelinck

  Binnenlocatie: CC De Kern, Kern 18

Wij hebben er alvast zin in en we hopen je deze zomer te mogen verwelkomen op de ATV Vertellingen. Tot binnenkort!

Vergeet je stoeltje niet!

Johan Petit is bezig aan een nieuw toneelstuk waarmee hij in het najaar op tournee gaat. Speciaal voor Atv komt hij wat dingen uitproberen. Maar zoals gewoonlijk brengt hij natuurlijk ook enkele van zijn klassiekers. Dat belooft !

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) is één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. Je mag u verwachten aan een stand-up sneltrein met een ‘best of’ van 7 zaalshows aangevuld met nieuwe teksten die hij speciaal schrijft voor deze avond.

Nele stelt haar derde zelfgeschreven onewomanshow voor! ‘Dag Janine en dag José’ is een luchtige vertelling over het leven van alledag maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan.  Een niéuw bestaan, als het mag van hierboven. Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair. Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

Bas Birker brengt zijn nieuwe show ‘Je Moeder’. Een show over verse moeders, verse Belgen en belegen taboes. In zijn vorige show zei Bas: “Ik zal nooit één van jullie worden, want jullie zijn gék.”  Maar ondertussen is hij toch overstag gegaan. Want 2018 is het jaar dat Bas officieel Belg wordt. En dat heeft hij zich al beklaagd: Ik woonde vijf jaar in België en heb een Belgisch kind. Dus ik dacht: papiertje aanvragen en klaar. Nou,mooi niet! Want dat Belg worden bleek de afgelopen jaren een kermisattractie: geen rollercoaster, maar eerder de botsauto’s. Blijven zitten tijdens die rit! We gaan achteruit!

Vrouwen kunnen niet parkeren en mannen niet multitasken. Vooroordelen over mannen van Mars en vrouwen van Venus zijn hardnekkig. Hoog tijd om de hokjes af te breken!  Dat is net het plan van Veerle Malschaert in de one woman comedyshow ‘Weg met de clichés!’

De grote Raf Coppens Show.  Sneltreincomedy. Oneliners, 6 per minuut.  Imitaties.  Liedjes. Na een uitgebreide cursus Engelse en Amerikaanse comedy kwam hij tot het besluit : het moet nog sneller, nog grappiger. En het wordt nog sneller en nog grappiger. Op een uur 360 keer lachen.  Geen meningen, geen boodschap, geen rode draad.  Enkel grappen. 

Thomas Smith brengt zijn 5de show ‘STRAK’. In STRAK legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

Soe Nsuki is, naast grave griet, DJ en B-girl ook stand-up comedian. Ze was finalist in de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas en geselecteerd voor het Get Up Stand Up project. Haar eerste eigen zaalshow gaat op 7 december 2018 in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Soe neemt het publiek mee op reis naar het onvoorstelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit.