ATV Wandelrally

De ATV Wandelrally werd mede mogelijk gemaakt door Leo Stoop (tekst en route)

De ATV Wandelrally-brochures vliegen de deur uit! Meer dan 4500 deelnemers waagden zich reeds aan deze toffe wandeling door onze stad. Dit jaar staat de diamant centraal in de zoektocht, sinds eeuwen onlosmakelijk verbonden met Antwerpen. 

De wandeling start ook dit jaar aan het Centraal Station. Passeer de indrukwekkende Diamantwijk richting Suikerrui, waar DIVA: Antwerp Home of Diamonds binnenkort de deuren opent. Dorst gekregen van al dat wandelen? Geen probleem! ATV zorgt voor de nodige verfrissingen onderweg. Beantwoord de vragen en maak kans op leuke prijzen.

We raden aan om een voormiddag of namiddag uit te trekken voor de zoektocht. Op die manier kan u rustig genieten van de aangeboden verfrissingen.

De Wandelrally 2017 is tot en met 30 september te koop bij volgende verkooppunten:

  • Het bezoekerscentrum op de Grote Markt: dagelijks open van 10u tot 17u
  • Toeristische balie in het Centraal Station: dagelijks open van 9u tot 17u
  • ATV, Rijnkaai 104 - Hangar 27 (liftkoker B): open van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u

Vanaf heden zijn we ook bereikbaar met tram 7. Het ideale excuus om de gloednieuwe tramlijn naar het Eilandje eens uit te proberen!

Door renovatiewerken is het onmogelijk geworden om volgende vragen op te lossen: 6, 8 en 10. Deze vragen tellen dan ook niet mee voor de puntentelling.

Ook dit jaar is de kostprijs slechts €5. Wat krijg je hiervoor in de plaats? De wandelgids, lekkere drankjes onderweg én een leuke goodiebag. ATV wenst je veel wandelplezier!

  • Café Impérial: ma t/m zo van 9u tot 18u
  • Refill: woe, do, vrij van 16u tot 22u
               za & zo van 12u tot 22u

 

Foto: Tom Cornille

 

  • De Serre: ma t/m vrij van 8u tot 17u, weekends gesloten
  • DIVAopening voorzien voor het najaar