ATV Wandelrally 2020

ATV WANDELRALLY 2020 – ‘OVER EN WEER’

Ook dit jaar heeft ATV een prachtige wandelrally voor jullie klaar. We nemen jullie mee van in de binnenstad tot over de Schelde en weer terug. Onderweg kan je dan nog genieten van een biertje van Brouwerij De Koninck en een glas wijn bij Restaurant De Kaai.

De Wandelrally van ATV is dit jaar de activiteit bij uitstek om samen met jouw bubbel te doen. Ook tijdens deze uitzonderlijke tijden is het een iedeale ontspanning in de gezonde buitenlucht.

 

COVID-19: uitzonderlijke maatregelen

Gezien de uitzonderlijke maatregelen dit jaar m.b.t. het coronavirus blijven de veiligheidsvoorschriften van de Nationale Veiligheidsraad van België van kracht zoals ze zijn op de dag dat u de wandelrally gaat doen. Gelieve deze maatregelen tijdens de wandeling en bij het bezoek aan onze partners te respecteren.

Ook de extra maatregelen van de Provincie Antwerpen en Stad Antwerpen zorgen ervoor dat niet altijd alles even bereikbaar is. Ook voor onze horecapartners zorgen deze maatregelen dat ze niet meer volgens hun normale uren open zijn. Je kan hun openingsuren verder op deze pagina raadplegen.

Alle maatregelen die van toepassing zijn in Stad Antwerpen en omliggende gemeenten - dus ook op Linkeroever - kan je via onderstaande link raadplegen:

https://www.antwerpen.be/nl/info/5e6b873c0d11bf17d77883c8/coronavirus-update-veelgestelde-vragen-over-de-maatregelen-in-stad-antwerpen

 

Verkooppunten:

De ATV Wandelrally is verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Stadswinkel / Bezoekerscentrum van Antwerpen. Grote Markt nr. 13

Bezoekerscentrum in het Centraal Station van Antwerpen. 

Praktische info:


De Wandelrally zal te koop zijn tot en met zondag 18 oktober aan € 6,00. Deze termijn wordt verlengd naar 31 oktober 2020.

De start van de wandeling is gelegen ter hoogte van de Stadswinkel op de Grote Markt van Antwerpen. De wandelroute is ongeveer 4,8 km lang. Deze kan je in één keer of in verschillende etappes uitwandelen.

We wandelen door de Sint-Annatunnel (Voetgangerstunnel) naar Linkeroever en nemen de (gratis) veerboot terug naar Rechteroever. 

Voetgangerstunnel - Sint-Annatunnel - Hou Afstand en draag een mondmasker.

Gelieve ten alle tijden de regels m.b.t. Social Distancing te respecteren.  De tunnel en de toegangsgebouwen zijn besloten ruimtes waar heel veel mensen wandelen en fietsen. Gelieve bij het oplossen van de vragen rekening te houden met iedereen. Wacht rustig jouw beurt af en hou afstand van anderen. 

Vanaf 29 juli is het dragen van een mondmasker verplicht in publiek toegankelijke gebouwen, dus ook in de Voetgangerstunnel. 

De gebouwen worden iedere dag gepoetst. Daardoor zullen de roltrappen niet toegankelijk zijn tussen 9u00 en 10u30. De toegang tot de tunnel is dan beperkt tot de lift. De oplossing van vraag 9 zal dan ook aan de buitenkant te vinden zijn.

Alle info over de roltrappen en de liften kan u via onderstaande link terugvinden.

https://fietsersliften.wegenenverkeer.be/

De Veerboot - Sint Anna veer - Mondmasker is verplicht!

Bij de veerboot gelden ook alle regels m.b.t. de coronacrisis. Hou rekening met anderen, hou voldoende afstand en draag een mondmasker. Alle info over de vertrektijden van de veerboot kan u via onderstaande link terugvinden: 

http://www.welkombijvloot.be/sites/default/files/public_files/infobord%20algemeen%20Sint-AnnaveerDEF%20website.pdf

 Honden zijn toegelaten op de veerboot op voorwaarde dat ze aan de leiband blijven.

Partners:

Ook dit jaar bieden we samen met onze partners een fris biertje van De Koninck en een glas wijn bij Restaurant de Kaai aan. 

Biertje van De Koninck:

 • Café De Vagant - Reyndersstraat 25 - 2000 Antwerpen 
 • aangepaste openingsuren vanwege de verstrengde maatregelen.
 • Open van donderdag t/m zondag van 15u tot 23u.
 • Gesloten van maandag t/m woensdag.
 • Bistro VVW - Beatrijslaan 27 - 2050 Antwerpen Linkeroever
 • Aangepaste openingsuren vanwege de verstrengde maatregelen.
 • Maandag van 11u tot 17u.
 • Dinsdag en woensdag gesloten.
 • Van donderdag t.e.m. zondag van 11u tot 23u00

Glas wijn van Despert:

 • Restaurant De Kaai - Rijnkaai 94 - 2000 Antwerpen
 • Gezien de verstrengde maatregelen zal De Kaai nog gesloten zijn tot en met 19 augustus.
 • Vanaf 20 augustus zijn ze terug open. 
 • Maandag t.e.m. zondag van 11u tot 22u.

 

Geannuleerde vraag:

Door onvoorziene omstandigheden kan het jammer genoeg voorkomen dat een bepaalde vraag niet meer kan opgelost worden. Veranderingen en/of annulaties van vragen kan u hieronder terug vinden:

Vraag 30 situeert zich in één van de paviljoenen aan het MAS. Deze zal nog zeker tot eind juni gesloten blijven vanwege de coronamaatregelingen. Deze vraag kan bijgevolg niet opgelost worden momenteel en zal dan ook uit de wedstrijd geschrapt worden.

Wedstrijd

Als u wenst deel te nemen aan de bijhorende wedstrijd dient het antwoordformulier voor 6 november 2020 opgestuurd te worden naar ATV, Hangar 26-27, Rijnkaai 100 C11, 2000 Antwerpen.

Je mag deze ook inscannen en mailen naar wandelrally@atv.be

ATV wenst jullie alvast veel wandelplezier en succes met de wedstrijd.

 

Met dank aan :