Hoe ATV bekijken

1. ATV op TV

ATV via de kabel
In Antwerpen en 29 omliggende gemeentes kan u ATV via de kabel bekijken.

ATV digitaal
ATV is ook aanwezig op de twee digitale platformen Telenet Digital TV en Proximus TV. Bij Telenet vindt u ons standaard terug op kanaal 8. Bij Proximus TV staan we standaard op 300. Vindt u ons niet terug? Of wil u ATV van kanaal veranderen? Klik dan hier voor een korte handleiding.

ATV op aanvraag
Kijkt u digitaal? Dan kan u via de TV-theek van Telenet of Proximus TV op aanvraag nieuws en afleveringen herbekijken. En dit dus ook als u niet binnen het zendgebied van ATV woont. Het nieuws herbekijken is gratis. Programma's bekijken is betalend (€ 0,50 per aflevering).

2. ATV online

www.ATV.be
Volg het nieuws in uw regio op www.ATV.be. U kan er dagelijks niet alleen het recentste nieuws bekijken, maar ook al onze programma's. En bovendien volledig gratis!

ATV nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van ATV. Of doe mee aan niet te missen wedstrijden.

3. ATV mobiel

Vandaag de dag wil u het nieuws kijken waar, wanneer en hoe het u past. Daarom is de ATV-site ook te bekijken op de belangrijkste mobiele dragers: iOS en Android, smartphones en tablets. Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws uit Antwerpen.

4. ATV sociaal

Facebook
Facebook is hét sociale netwerk bij uitstek. Word hier fan van ATV op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws of niet te missen wedstrijden. Laat ook zeker niet na om ons nieuws te delen met uw vrienden!

Twitter
Volg ATV op twitter. Blijf zo op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Antwerpen. Kort en krachtig gebracht. Twitter zelf mee via #ATVbe.