Economie

4 Antwerpse culinaire namen bieden samen afhaalmenu 'Best of Antwerp' aan

Vier culinaire namen uit Antwerpen zorgen samen voor een culinair afhaalmenu onder de overkoepelende naam ‘Best of Antwerp’. Het is een samenwerking tussen tweesterrenrestaurant 't Zilte,  restaurant Dim Dining, One Eighty – Events & more en Jitsk – Chocolates & ice cream.

Tijdens deze moeilijke Coronatijd en onder de noemer #blijfinuwkot, willen de vier partners hun gasten niet op hun honger laten zitten. Daarom steken ze maar al te graag de handen uit de mouwen om u een uniek afhaalmenu @home aan te bieden en dit vanaf vrijdag 4 april 2020.

Praktisch

Klanten kunnen hun menu zelf samenstellen in vier gangen. Zowel restaurant Zilte als restaurant Dim Dining bieden 3 voorgerechten en een hoofdgerecht aan. Jitsk bereid twee desserts. Tijdens de bestelling dient gekozen te worden voor 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 dessert. Zo kan de klant dus zelf zijn of haar vier-gangenmenu samenstellen.

Bestellingen kunnen afgehaald worden van donderdag tot en met zondag tussen 16h00 en 20h00 in restaurant Dim Dining op de Vrijdagmarkt 7 te Antwerpen. De prijs van het menu bedraagt €69 euro per persoon en bestellingen dienen minstens één dag op voorhand doorgegeven te worden.

Menu

Voorgerechten

  • Ganzenleverflan – Gerookte paling – Zuurdesem
  • Bloemkool – Label Rouge zalm – Mierikswortel
  • Shii-take bouillon – Ravioli kreeft – Asperge
  • Inktvis- Watermeloensoya – Lavas
  • Asperge – Katsuobushi – Zeesla
  • Sushi maki – Shio Koji pompoen –  Gelakeerde paling

Hoofdgerechten

  • Kabeljauw – Vin jaune – Grijze garnaal
  • Kwartel – Miso shiro – Prei

Desserts

  • Yoghurt – Kumquat – Amandel
  • Chocolade – Sesam – Balsamico