Nieuws

Antwerps creative agency verkoopt exclusief 'Fuck Racism' t-shirt van CB Hoyo

De hedendaagse kunstenaar CB Hoyo heeft, in samenwerking met creative agency  Black Cod uit Antwerpen, zojuist de release van een limited-edition t-shirt aangekondigd om een wereldwijde antiracismecultuur te verspreiden. Alle winst gaat naar de organisaties Black Lives Matter en Enar (European Network Against Racism).

Het t-shirt bevat de woorden "Fuck Racism" in 33 verschillende talen, geschreven in het iconische handschrift van CB Hoyo. Dit unieke t-shirt is ontworpen om positieve veranderingen door te voeren en solidariteit te tonen vanuit de internationale artistieke gemeenschap. 100% van de winst zal ten goede komen aan sociale doelen en organisaties in Amerika en Europa om hun werk in de strijd tegen geweld, discriminatie en racisme te bevorderen.

Elk stuk is geprijsd aan 35 euro, exclusief BTW en verzendkosten, en zijn exclusief via www.black-cod.com/cb-hoyo beschikbaar. Dit unieke t-shirt zal slechts een week beschikbaar zijn.

Volgende tentoonstelling CB Hoyo in Antwerpen

De volgende tentoonstelling van CB Hoyo in september zal ook in Antwerpen plaatsvinden. Het is voor de stad en een prachtige kans om met zulk internationaal talent te mogen samenwerken aan een betere wereld.