Nieuws

ATF Wegenbouw informeert en animeert personeel met drive-in bioscoop

De meeste bouwbedrijven sluiten de laatste dag voor het bouwverlof af met een BBQ, gezellige drink, en/of wat vroeger naar huis. Maar ATF pakt dit al jaren anders aan. Zij organiseert steeds een interactieve opleidingsdag met haar werknemers. Dit in het thema Kwaliteit, Veiligheid Gezondheid en/of Milieu.

Klinkt saai? Niks is minder waar, vraag het hen zelf maar. Het wordt steeds door hun eigen ATF-HR-team bedacht en in elkaar gestoken, met veel interactie en teambuilding. Alle ATF-ers kijken er halfjaarlijks naar uit.

Geen gemakkelijke klus

ATF hanteert al maanden strenge Covid-19 preventiemaatregelen die ze niet op de helling wil zetten. Daarom werd er dit jaar op vrijdag 10 juli dan ook een 100% Corona-proof plan uitgewerkt om de 120 wegenbouwers toch op een gegarandeerd veilige manier ‘samen’ te brengen.

Ze bouwden een échte drive-in bioscoop met een levensgroot mobiel led-scherm van 42m² dat werd opgesteld op het ATF-bedrijfsterrein. De wegenbouwers genoten volop van een film in de gezellige bubbel van hun (vracht)wagen of wegenbouwmachine.

Reclameblokken

De film is voorafgegaan & wordt steeds onderbroken met nieuwsuitzending en reclameblokken.Deze ‘blokken’ zijn allemaal gefilmd op de werkvloer en met de hun belangrijkste troef in beeld. De ATF-ers, zij spelen natuurlijk de hoofdrol.Tijdens de onderbrekingen geven ze in de vorm van opleidingsblokken, nuttige informatie door aan hun ATF-collega’s via het grote scherm. Op deze manier wordt de ATF-er toch nog bijgeschoold, geïnformeerd én… 100% Corona-proof.

Een collectief veilige en originele manier om de medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens de voorbije ‘toch niet eenvoudige’ corona-maanden en te starten aan een welverdiende bouwverlof.

(foto ATF)