Media en Cultuur

Awesomeness Expo brengt streetlife naar A

Op 13 en 14 april  zetten Nationale en internationale toppers uit street & urban culture de Waagnatie op stelten

In 2018 deed Streetkrush met de Awesomeness Expo drie dagen lang de evenmentenhal in Gorinchem (nabij Rotterdam) vollopen. Voor Streetkrush, het geesteskind van de Urban Bond Nederland is de beurs annex happening het live platform om naast haar andere kanalen (social media, magazine, workshops en kleinere events) de verschillende elementen van de street & urban culture samen te brengen.

Grenzen vallen weg onder één dak. En precies deze boodschap wil Streetkrush met de Awesomeness-tour - die dus start in Antwerpen - op termijn overal uitdragen. Wat op straat en online zeer uitgesproken leeft en beweegt wordt tijdens Expo ook echt samen geleefd. Hier ontmoeten sporters, streetfashionista’s, artiesten, bekende influencers, kunstenaars, dansers en fans elkaar. Voor de Antwerpse en met uitbreiding de Belgische streetscene is Awesomeness Expo dé kans om zich te laten inspireren en/of om haar skills te meten met de top van Europa en ver daarbuiten.

Het volledige programma met bijhorende namen maakt de organisatie eerstdaags bekend via de eigen kanalen. Streetkrush houdt de lijnen nog even open voor de Antwerpse en Belgische scene. Zowel deelnemers als standhouders kunnen zich melden om Antwerpen en Vlaanderen nog meer op de internationale kaart van de street en urban culture te zetten.