Nieuws

Dief betaalt dure prijs voor fles drank

Gisterochtend werd een dief opgemerkt door een getuige, hij sloeg op de vlucht en brak daarbij zijn beide enkels. De politie vond hem op trottoir en bracht hem naar de kliniek.  Een dure prijs voor een fles Pisang Ambon.

Gisteren in de vroege ochtend merkte een getuige een man op in café Bar Salon aan de Dageraadplaats en verwittigde de politie. De inbreker, die doorhad dat hij was opgemerkt, vluchtte weg via de eerste verdieping en sprong vanop een plat dak naar de straat met een fles pisang ambon als buit. De rest had hij achtergelaten in het gebouw.

Blijkbaar kwam de man slecht neer, want de politie vond hem op het trottoir met verwondingen aan beide benen. Achteraf in het Sint-Vincentiusziekenhuis bleek hij beide enkels te hebben gebroken. Het gerechtelijk lab kwam ter plaatse voor sporenonderzoek, ook bij twee andere zaken in de onmiddellijke omgeving, waar diezelfde nacht een inbraakpoging werd ondernomen. De 43-jarige verdachte, gekend voor meerdere feiten, werd nog dezelfde ochtend geopereerd.