Nieuws

Drugsverkoper thuis gearresteerd

De Antwerpse politie heeft een drugsverkoper in zijn huis in de De Bosschaertstraat kunnen arresteren. De politie deed er nazicht en zag dat verschillende personen er op het raam klopten om daarna heel kort binnen en buiten te gaan.

Afgelopen maandag kwam er opnieuw iemand aankloppen. De politie maakte van die gelegenheid gebruik om over te gaan tot controle van de vermoedelijke afnemer. Die gaf meteen toe dat hij net heroïne kocht. De politie had genoeg aanwijzingen om over te gaan tot een huiszoeking.

Naast de verkoper, werd binnen nog een klant aangetroffen. De verdachte probeerde zijn mobiele telefoon nog te manipuleren, maar dat konden de inspecteurs verhinderen. In de woning werden vier verpakkingen met heroïne en twee met cocaïne gevonden. De drugs werden in beslag genomen, net zoals een weegschaal, verschillende mobiele telefoons en een som geld. De verdachte van 47 jaar en de aanwezige koper verblijven illegaal in ons land. De twee werden meegenomen naar het cellencomplex. De verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden.

(Bron: Politie Antwerpen)

(Foto: © Pixabay)