Gezondheid

Nieuw foodfestival : 'Dagen zonder vlees'

Op 25 en 26 februari lanceert Dagen Zonder Vlees haar allereerste food festival: 'Dagen Zonder Vlees Tafelt'. Dat festival gaat door in het Felix Pakhuis. 

'Dagen Zonder Vlees Tafelt' is een toegankelijk inspiratiefestival rond de smaken van morgen. Hier kunnen deelnemers elkaar leren kennen, gerechten proeven en handige kooktips vinden.  Je krijgt er de kans chefs aan het werk te zien, je kan dagelijks meerdere workshops en lezingen volgen en je proeft er tal van innovatieve gerechten van food bloggers, bekende deelnemers en de vegetarische foodtrucks. Je kunt er ook ongewone workshops zoals foodphotography volgen,  je kinderen spelenderwijs het plezier van koken bijbrengen bij tijdens een workshop of geniet van een avonddiner bij kaarslicht in de sfeervolle ruimtes van het Felix Pakhuis.

Het eerste Dagen Zonder Vlees food festival toont op toegankelijke en creatieve wijze aan hoe leuk, lekker en simpel vegetarisch eten kan zijn. Een must voor iedereen, oud en jong, die bewust met voedsel en alles daarrond wil omgaan.