Mobiliteit en Verkeer

Geen rijbewijs, geen identiteitskaart, geen verzekering en onder invloed

De politie werd gisteren opgeroepen voor een banaal ongeval.  De chauffeur was ongeveer met niets in orde. Geen rijbewijs, geen identiteitskaart, geen verzekeringspapieren, een papieren van de wagen en onder invloed. 

Gisteravond vond er een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op het kruispunt van de Van Craesbeeckstraat en de Kronenburgstraat. Een vrouwelijke bestuurder draaide de Kronenburgstraat op om richting de Nationalestraat te rijden toen ze in de flank geraakt werd door een ander voertuig. Niemand raakte gewond.

Bij aankomst van de politie ontkende de aanrijdende bestuurder, een man van 33, dat hij achter het stuur zat. Hij werd echter herkend door een getuige. De man testte positief op het gebruik van cocaïne en amfetamines, had geen rijbewijs of identiteitskaart op zak en kon geen geldig verzekeringsbewijs voorleggen. Hij verklaarde dat het een huurauto betrof, maar kon geen geldig huurcontract voorleggen. Hij beweerde ten slotte dat de beschadegingen aan de auto afkomstig waren van een eerder aanrijding. Het voertuig werd door de politie getakeld.

(foto : Google Street View)