Sport

Giants mogen 1.700 supporters ontvangen in Lotto Arena

Basketbalploeg Telenet Giants Antwerp heeft groen licht gekregen om bij thuiswedstrijden in de Lotto Arena 1.700 toeschouwers te ontvangen. Dat laat de club weten.

De club is verheugd met het nieuws. "Hierdoor kunnen onze abonneehouders en business seathouders alvast met gerust gemoed onze wedstrijden bijwonen", klinkt het bij Telenet Giants Antwerp. 

De abonneehouders krijgen voorlopig nieuwe zitplaatsen toegewezen. Om te voldoen aan de afstandsregels moet telkens een rij opengelaten worden. Tussen alle 'bubbels' wordt een stoel vrijgehouden.

De resterende plaatsen worden vanaf 1 oktober aangeboden in online ticketverkoop. Op wedstrijddagen mogen voorlopig geen tickets worden verkocht aan de kassa.

De eerste thuiswedstrijd waarbij supporters welkom zijn, is op dinsdag 6 oktober. De Giants nemen het dan in de EuroCup op tegen BC Andorra.

De Belgische competitie starten de Giants een maand later, op 6 november, op het veld van Brussels. Ook de tweede en derde wedstrijd van de Giants zijn uitwedstrijden. De eerste thuiswedstrijd is gepland op 6 december tegen Spirou Charleroi.

(Archiefbeeld: © Belga)