Nieuws

Heylen Vastgoed veilt 19 gesigneerde shirts van Royal Antwerp FC voor goede doel

Voor het eerst speelde Royal Antwerp FC zondag met het gouden logo van Heylen Exclusief op hun shirt. Zo kon het publiek kennis maken met het nieuwe logo van de luxevastgoedtak van Heylen Vastgoed. Alle 19 gedragen truitjes worden nu bovendien geveild ten voordele van het Olivia Fund. De teller voor het truitje van Refaelov, de man die zondag kon scoren tegen Standard, staat al op 400 euro. Enkel het shirt van ploegmaat De Laet is momenteel meer gegeerd: wie het thuis een mooie plaats wil geven, moet daar al 450 euro voor neertellen. Wie wil kan nog tot volgende week bieden.

Dit jaar viert Heylen Vastgoed zijn vijftiende verjaardag. De Antwerpse vastgoedmakelaar, die al jarenlang sponsor is van Royal Antwerp FC, besloot daarom om die verjaardag te vieren op het veld met eenmalige shirts voor het hele team. 

In totaal worden er 19 truitjes geveild die allen gesigneerd zijn door de spelers. De teller staat momenteel op bijna 4.000 euro.

Strijd tegen kinderkanker

De volledige opbrengst van de veiling gaat naar het Olivia Fund, een fonds opgericht door Ilse De Reze uit Herentals Zij verloor haar dochtertje Olivia aan een hersentumor. Het fonds wil het wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe, doeltreffende kankerbehandelingen financieren, met een speciale aandacht voor kinderkankers.

Er kan al vanaf 100 euro geboden worden op de gesigneerde shirts. De veiling loopt tot maandag 16 november om 18 uur en is hier te volgen.