Nieuws

Kantoorstoelen leveren 6000 euro op voor Levensloop

Op de hoofdzetel van AXA Bank in Berchem konden de afgelopen dagen kantoorstoelen opgehaald worden door alle medewerkers van de bank. Zo’n 200 medewerkers kwamen met respect voor de geldende hygiëne en veiligheidsregels een ergonomische kantoorstoel ophalen voor bij hen thuis. De opbrengst, 6000 euro, gaat integraal naar de organisatie Levensloop Edegem. De voorbije 20 jaar namen telkens teams van AXA Bank enthousiast deel aan die jaarlijkse happening voor Stichting Tegen Kanker. Dit jaar kon die echter niet doorgaan omwille van corona.

De medewerkers van de hoofdzetel werken inmiddels al zo’n 7 maanden van thuis uit. Sinds de start van de lockdown midden maart, verlopen alle activiteiten, communicatie en dienstverlening van thuis uit en volledig online. Heel wat medewerkers konden de voorbije maanden nog niet investeren in een professionele kantoorstoel om hun home office comfortabeler te maken. Intussen werd het laatste deel van de kantoorstoelen in onze hoofdzetel in Berchem vervangen door een nieuwer type. Meteen de reden om de resterende 200 stoelen van de hand te doen.

Elke medewerker kreeg de kans om zich voor een bijdrage van 30 euro, zo’n 10% van de nieuwwaarde, een ergonomische stoel aan te schaffen. 200 medewerkers gaven zich op, meteen goed voor 6000 euro. Dat bedrag gaat volledig naar Stichting Tegen Kanker, via de organisatie van de Levensloop in Edegem. Een mooie win-win voor iedereen!