Gezondheid

Leerlingen GO! atheneum Boom nemen deel aan virtuele ‘Antwerp 10 Miles’

2020... het jaar waarin GO! atheneum Boom met een recordaantal leerlingen en leerkrachten (107!) aan de start van de 'Antwerp 10 Miles' zou verschijnen. Nooit eerder schreven zoveel leerlingen zich in voor dit sportieve event.

Het coronavirus stak hier helaas een stokje voor … de 'Antwerp 10 Miles' gaat niet door. De sportleerkrachten van GO! atheneum Boom moedigen de deelnemers aan om hun trainingen verder te zetten, zodat ze tussen maandag 20 april 2020 en donderdag 30 april 2020 de 10 miles virtueel kunnen lopen. De lopers registreren zich via de site www.keepmoving.eu, selecteren het event en koppelen hun favoriete sportapp (Strava, Runkeeper, …). Lopers die hun missie volbrengen, verdienen een virtuele medaille die ze kunnen opdragen aan een zorgverlener van hun keuze.

GO! atheneum wil met alle deelnemers aan de virtuele start komen. Via het Instagramaccount blijven de leerlingen en leerkrachten van deze sportieve school in contact. De sportleerkrachten posten elke dag een challenge op de Instagrampagina @fitheneumboom en dagen zo de leerlingen en leerkrachten uit om dagelijks te blijven bewegen. 

(archieffoto Pixabay)