Nieuws

Stad zoekt uitbater voor brocantemarkt op de Grote Markt

De stad Antwerpen zoekt een uitbater voor de organisatie en het toezicht van de ‘Woensdagse Brocantemarkt’ op de Grote Markt.

Antwerpen heeft een rijke traditie van markten. Naast de wekelijkse lokale markten in verschillende wijken zijn er ook thematische markten zoals bijvoorbeeld de biomarkt en de antiekmarkt.

Van maart tot en met oktober vindt de brocantemarkt elke laatste woensdag van de maand plaats op de Grote Markt. Op deze historische locatie ontmoeten kopers en verkopers van brocante en kwalitatieve tweedehandsartikelen, vintage-items en antiquiteiten elkaar dan. In juli en augustus gebeurt dit tweemaal per maand.

De concessiehouder organiseert en houdt toezicht op dit marktevenement. Hij waakt erover dat er uitsluitend tweedehandsgoederen verkocht worden. Hij ziet er ook op toe dat deelname door een particulier slechts sporadisch gebeurt en dat de professionele handelaars in orde zijn met alle wettelijke verplichtingen.

Kandidaat-concessiehouders kunnen terecht op http://www.ondernemeninantwerpen.be/nieuws/stad-zoekt-uitbater-voor-brocantemarkt-op-de-grote-markt voor meer informatie. Op de website staan ook de inschrijvingsdocumenten die ten laatste op woensdag 11 januari 2017 om 14 uur ingevuld opgestuurd moeten worden naar Grote.Brocantemarkt@stad.antwerpen.be.