Nieuws

Sterrenchef Peter Goossens deelt expertise met koks van Dim Dining

Peter Goossens deelt zijn expertise met de ploeg van Dim Dining. Het gastronomisch restaurant, dat naam maakt met een kosmopolitische oosterse keuken, serveert vanaf vandaag een menu dat samen met de driesterrenchef werd samengesteld. Gisterenavond werd het tijdens een private dinner in aanwezigheid van Peter Goossens voorgesteld.

Dim Dining maakt zijn naam als culinaire hotspot waar. Het restaurant aan de Vrijdagmarkt
toont durf. De jonge en beloftevolle ploeg in de keuken, bestaande uit chefs Simon Van Dun en
Yuki Kimura, serveert betoverende menu’s in een prachtige omgeving. Komende maand leggen
ze de lat weer hoger. Het team van Dim Dining nodigde Peter Goossens uit om de handen in
elkaar te slaan en samen een bijzonder menu te creëren. De enige driesterrenchef van België
ontwikkelde hiervoor exclusief twee nieuwe gerechten. Tijdens het uitwerken van deze
‘signature dishes’ deelde hij zijn expertise met het team van Dim Dining.

Gisteren werd het verrassende viergangen menu in primeur voorgesteld, in aanwezigheid
van Peter Goossens. Vanaf 12 juni is het beschikbaar tot en met 1 juli, al dan niet met
aangepaste wijnen, tijdens zowel lunch- als avondservice.

Bekijk de video hieronder