Mobiliteit en Verkeer

Twee doden bij ongeval met fietser en auto in Deurne

Bij een verkeersongeval met een voertuig en een fietser zijn vannacht twee doden gevallen. Het ongeval deed zich voor rond 23.20 uur in de Vosstraat, vlakbij de luchthaven van Deurne.

Een fietser en een voertuig zijn met elkaar in aanrijding gekomen. Het voertuig ging over de kop en raakte een verlichtingspaal en een gevel. Zowel de bestuurder van de wagen als de fietser hebben het ongeval niet overleefd, zegt de politie van Antwerpen. Een deskundige zal ter plaatse de juiste omstandigheden en oorzaak van het ongeval onderzoeken.

(foto GvA)

 

 

De feiten speelden zich af in de Vosstraat, ter hoogte van de Kringwinkel, vlak bij de luchthaven van Deurne. Om nog onduidelijke reden raakte een voertuig van het type Smart van de rijbaan en raakte daarbij een fietser.

Uiteindelijk kwam de wagen met een klap tot stilstand tegen een paal en een gevel. Zowel de fietser als de bestuurder van het voertuig waren op slag dood.

De politie sloot de rijbaan af voor onderzoek. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de toedracht van het dodelijke ongeval te onderzoeken.