Nieuws

Uitbaters gezocht voor chalets kerstmarkt Winter in Antwerpen

Wie tijdens Winter in Antwerpen een chalet wil huren op de kerstmarkt om eten, drank of andere koopwaar aan de man te brengen, kan zich vanaf 15 juni inschrijven. Ook goede doelen en starters zijn welkom.

Winter in Antwerpen zal van start gaan met een groots openingsfeest op zaterdag 8 december 2018 en eindigen op zondag 6 januari 2019. Zoals elk jaar is er ook de gezellige kerstmarkt waar bezoekers eten, drank, cadeaus en hebbedingen kunnen aanschaffen. De chalets staan op de Groenplaats, de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein. Alle chalets blijven gedurende de hele periode van Winter in Antwerpen open. 

Speciale tarieven voor goede doelen en starters

Goede doelen kunnen gebruikmaken van een gratis chalet op het Steenplein. Na de goedkeuring van hun aanvraag mogen ze daar 1 tot 4 dagen kosteloos staan. Tijdelijke hulporganisaties zijn eveneens welkom. 

Ook startende ondernemingen krijgen de mogelijkheid om zich te profileren op de kerstmarkt. Een aantal chalets zijn voorbehouden voor bedrijven van maximaal 3 jaar oud. Zij kunnen die huren voor 1 week tegen een verminderd tarief. 

Uitbaters gezocht

Tijdens de laatste editie van Winter in Antwerpen verwelkomde de stad in totaal maar liefst 1 miljoen bezoekers die langs de bijna 100 chalets in het historisch centrum passeerden. 

De stad zoekt enthousiaste uitbaters om van de kerstmarkt opnieuw een succes te maken.

  • Voor de verlengingen, koopwaarchalets, starters en goede doelen lopen de inschrijvingen van 15 juni tot 27 juni.
  • Voor de consumptiechalets lopen de inschrijvingen van 15 juni tot 6 juli. Daarna kunnen de goedgekeurde inschrijvers deelnemen aan de openbare bieding op 26 juli. 

Geïnteresseerden vinden alle info op www.ondernemeninantwerpen.be/kerstmarkt.