Media en Cultuur

Verhalen voor volwassenen: nocturne in Rivierenhof

Provinciaal Groendomein Rivierenhof viert 40 jaar Sprookjes huis met verhalen voor volwassenen.

De eerste generatie kinderen die in het schattige huisje aan de rand van de stad naar verhalen kwam luisteren is inmiddels zelf volwassen. Ook de vertelkunst is mee gegroeid. Dankzij storytelling genieten nu ook volwassenen van verteloptredens en verhalenfestivals.

Verloren bosverhalen voor 16 plus

Eigenzinnig fris, vol verrassing en humor toveren de Vlaamse topvertellers Veerle Ernalsteen en Tom Van Mieghem op zaterdag 21 september 2019 in het Rivierenhof een avond vol parels van verhalen bijéén. Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen hun plaatsje online reserveren vanaf 2 september 2019 via www.eventbrite.be > Verhalen Nocturne

 

De verhalennocturne verwacht je op zaterdag 21 september 2019 om 20u met jouw online reservering aan het festivalterrein in de omgeving van het Sprookjeshuis Rivierenhof, ter hoogte van de Parkweg / Jezuïetendreef in 2100 Deurne. Ter plaatse betaal je cash € 5,00 p.p. na vertoon van jouw Eventbrite-reservering. Niet betaalde gereserveerde tickets worden 15 minuten voor aanvang te koop aangeboden aan personen op de wachtlijst.

(Bericht Provincie Antwerpen -foto ©Veerle Ernalsteen voor PGRA provincie Antwerpen)