Economie

Wekelijkse markt keert terug naar de Bist

Vanaf dinsdag 22 mei keert de wekelijkse markt terug naar de Bist. Ook de rijbaan op de Bist en de Kleinesteenweg heropent gedeeltelijk, wat ook voor de lokale handelaars goed nieuws is.

Begin januari moest de markt tijdelijk plaats ruimen voor werken aan de Bist en de heraanleg van de Kleinesteenweg.  Intussen is de rijbaan op de Bist en op de Kleinesteenweg tussen de Bist en de Vuurmolenstraat heraangelegd en klaar voor gebruik vanaf vrijdag 18 mei in de loop van de dag. Daardoor zijn de winkels opnieuw beter bereikbaar en kan ook de markt terugkeren.

Vanaf 22 mei staat de markt elke dinsdag terug op haar vertrouwde plaats in het centrum van Wilrijk. Om dit te vieren, vrolijkt een muziekband de eerste editie van de markt op.

Ook de winkeliers van de Bist en Kleinesteenweg, die de afgelopen maanden hinder ondervonden van de werken, vieren graag mee. Op 22 mei krijgen klanten, zolang de voorraad strekt, een speciale winkeltas mee met een persoonlijk bedankkaartje bij aankoop van een product in sommige winkels aan de Bist en Kleinesteenweg. 

(foto : District Wilrijk)