Nieuws

Winterzwemfeest met de Deurnese IJsberen

De Deurnese IJsberen houden van een duik in het koude water. Tijdens hun Winterzwemfeest op 20 januari kan u uitzonderlijk mee in de zwemvijver van het Boekenbergpark springen.

Maak uw borst maar nat, want de Deurnese IJsberen organiseren opnieuw hun winterzwemfeest. Iedereen die van gezelligheid en verfrissing houdt, is op 20 januari welkom in het Boekenbergpark, als toeschouwer of als zwemmer.

Durft u uw grens verleggen? Kom dan af en neem een frisse duik in het water van de zwemvijver. Inschrijven kan ter plaatse en de deelname is gratis. 

U hebt wel een aantal dingen nodig voor een winterse zwembeurt: aansluitende zwemkledij, een badhanddoek, watersandalen en 2 euro voor het opbergkastje. Maar gewoon komen kijken kan natuurlijk ook.

Wie het koude water uit komt wordt getrakteerd op gratis soep en kan genieten van drank en versnaperingen aan democratische prijzen. Het feest wordt afgesloten met de duik van Artillerie Batterij Howitser uit Brasschaat, die gepakt en gezakt het koude water zullen trotseren.

(bericht : Stad Antwerpen - district Deurne - foto : Deurnse IJsberen)