["EXISTS (SELECT 1 FROM `modx_tagger_tag_resources` r WHERE r.tag IN (479) AND r.resource = modResource.id)"]

Score zondag 9 april 2017

Score

Inhoud zondag 23 april  2017

Pasen is dan wel voorbij, maar het sportweekend zit nog eivol. Berchem kan zondag zelfs kampioen spelen. Als geel-zwart wint op Duffel en achtervolger Thes laat een steekje vallen, dan mag Berchem vieren. Op ATV zit u op de eerste rij om het te volgen. Uiteraard volgen we ook Beerschot Wilrijk in zijn queeste naar de titel. De Mannekes trekken naar Koksijde. En we hebben nòg een titelmatch klaar staan, in de derde provinciale met name: Hoboken – Wilrijk. Beide ploegen maken nog kans op de titel en beslissen dus in een rechtstreeks duel wie er kampioen wordt.

Maar uiteraard hebben we meer dan enkel voetbal in de aanbieding. Het zijn de 10 miles zondag. Daarvan krijgt u na het nieuws een uitgebreide samenvatting. In Score ziet u wie er de snelste was in de Marathon. En uiteraard is Antwerpen dit weekend ook een klein beetje in de ban van de jumping. Wij gaan zaterdagavond de sfeer opsnuiven. Tot slot brengen we u ook nog verslagen van FT Antwerpen, Topvolley Callant Antwerpen en Sasja. 

Bij Score zit u op de eerste rij voor een overzicht van de hoogtepunten in de Antwerpse sportwereld. Elk weekend volgen we voor u de belangrijkste matchen. Antwerp, Beerschot Wilrijk, Antwerp Giants… u hoeft er niets van te missen. Maar ook kleinere clubs en sporten worden in de kijker geplaatst. Zo gebracht dat het lijkt alsof u zelf langs de lijn zit. Score ziet u elke zondagavond na het nieuws.

 
lees meer
Scoren op Zondag
  • «
  • Meer afleveringen