Score zondag 18 december 2016

embed

Droefnis alom, want komende zondag is het al tijd voor de allerlaatste uitzending van Score van dit jaar. Maar het wordt er gelukkig weer eentje om in te kaderen. Zo trekken we mee met Beerschot Wilrijk naar Dessel. De Mannekes kunnen de Kempenaars definitief uittellen voor de titelrace en ze kunnen vooral hun waanzinnige uitreputatie nog wat versterken. 


Een verslag van Lommel – Antwerp ziet u zaterdag al in ons nieuws, maar in Score praten we uitgebreid met Joren Dom. De publiekslieveling is terug na maanden blessureleed en dat vraagt om een gesprek. Verder ook nog verslagen van Rupel Boom – Spouwen-Mopertingen en Sint-Lenaarts – City Pirates.

Uit het basketbal brengen we u de beste beelden uit Leuven – Antwerp Giants. Verder is er ook nog aandacht voor futsal (FT Antwerpen), handbal (Sasja) en korfbal (AKC – Borgerhout). We hebben ook een portret van Kevin Pauwels. De minzame Kalmthoutenaar lijkt maar niet te kunnen winnen dit seizoen, maar hij wordt wel steeds beter. En we hebben ook een leuke nieuwigheid: in Brasschaat is er een street hockey evenement, een primeur in Europa. Eentje waarop ook verschillende helden van de Red Lions aanwezig zullen zijn. U merkt het, Score gaat eruit met een knaller van formaat.