Verslag van de Vertelling met Janine Bischops & Frank Van Erum in Borgerhout

De Vertellingen

Afgelopen zomer trakteerde ATV haar kijkers opnieuw op De Vertellingen, die ondertussen een vaste waarde zijn in het Antwerpse. De ATV Vertellingen brengen elke maandagavond van juli en augustus honderden tot zelfs duizenden mensen op de been. Bekende vertellers geven het beste van zichzelf en brengen het publiek gegarandeerd aan het lachen. Onder andere Janine Bisschops & Frank Van Erum, An Nelissen en Raf Coppens bezorgden de toeschouwers een fantastische avond tijdens de zomer van 2016.

De Vertellingen staan telkens garant voor een verrassende avondvoorstelling op een unieke locatie! En naar goede gewoonte krijgt iedereen een heerlijk biertje aangeboden van Stadsbrouwerij De Koninck

ATV organiseerde recent ook een derde editie van De Wintervertelling. Veerle Malschaert zorgde voor een lach én een traan in een feeëriek decor nabij Stadsbrouwerij De Koninck.

Kon je deze zomer geen Vertelling bijwonen, maar ben je wel benieuwd naar het verloop van zo'n avond? Of was je erbij en haal je graag herinneringen op? Bekijk onderaan dan een videoverslag naar keuze. De leukste foto's van De Vertellingen vind je terug op de Facebook-pagina van ATV!

 
lees meer
ATV Vertellingen
Meer afleveringen