Smaakmakkers Afl 4 : Gevulde varkenspoot (Zampone)

Smaakmakkers Afl 4 : Gevulde varkenspoot (Zampone)

 Wat hebben we nodig? (4 personen)

2 gevulde varkenspoten (gekookt)
2 gesnipperde uien
2 tenen gesnipperde look
1 el gehakte rozemarijn
1 dl balsamico
2 potjes Elvea bio passata
2 bollen mozzarella
2 stuks coeur de boeuf tomaat
2 kleine aubergines
2 mini courgettes
2 el gehakte platte peterselie
2 radiccio (sla)
olijfolie
1 stuk parmezaanse kaas
2 el balsamico

Hoe maak ik het?

Stoof de ui aan, samen met de look.
Blus dit met de balsamico en laat even pruttelen.
Voeg de passata toe, samen met de rozemarijn en de varkenspoten.
Laat dit zachtjes, onder deksel, verder garen gedurende 40 minuten.
Snijd de tomaten en de mozzarella en schik deze in een schaal.
Grill de courgette en aubergines op de BBQ en leg deze op de salade. Werk af met olijfolie, peper, zout en platte peterselie.
Grill de radiccio op de BBQ met olijfolie, schik deze in een schaal.
Werk af met balsamico, olijfolie, peper, zout en parmezaan naar believen.

Smakelijk!